fbpx

Opastetut melontaretket

Turku ja Saaristomeren kansallispuisto

Merimelonnan perus-, jatko-, ohjaaja-, opas- ja kouluttajakurssit

Turku, Saaristomeri, Pohjoismaat ja Isobritannia

Merimelontamatkat maailman upeimpiin kohteisiin

Cornwall, UK | Pohjois-Wales, UK | Helgelandskysten, Norja | ....

Talvimelontakurssit ja -retket

Turku ja Saaristomeri

Asiakkaiden

mielipiteet

Uutiset

15. tammikuuta 2021

Tämän vuoden kalenteriin tuleva retki- ja kurssitarjonta on nyt varattavissa nettisivuillamme! Pyrimme lisäämään eteenkin kurssitarjontaa jonkin verran sen mukaan miten kurssit täyttyy, ja järjestämme mielellämme myös ohjelmaa yksityisryhmille silloin kuin ryhmälle sopii. Kalenterissa olevat ohjelmat näet Aavameren pääsivulta.
 
12. marraskuuta 2020

Aavameri on voittanut pääpalkinnon Itämerivaltioiden ja Euroopan isommassa matkailun kestävän kehityksen kilpailussa Baltic Sea Sustainability Tourism Awards luokassa *Most Sustainable Tourism Services Provider* ja toisen sijan kategoriassa *The Most Sustainable Exceptional Product or Service*. Olemme erittäin kiitollisia tästä huomionosoituksesta joka näyttää meille, että olemme oikealla polulla vastuullisuustyössämme. Kaksi suomalaista yritystä palkittiin kilpailussa, toinen on upea yhteistyökumppanimme Herrankukkaro, lämpimät onnittelut heille! Enemmän kilpailusta voit lukea täältä.

Yhteystyötahot

Aavameri

Aavameri on hauskojen ja laadukkaiden merimelontaelämysten ja -kurssien tarjoaja Turun ja Saaristomeren alueella. [Lue lisää...]

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjettä tarjoamistamme kursseista, retkistä ja matkoista!

Please enable the javascript to submit this form