fbpx
Aavameri
Satavan melonta & SUP
Aukiolot:
Omatoimivuokraus 14.5.-2.10. joka päivä klo 6-22 (SUP-vuokraus ilman rekisteöitymistä, kajakeille esirekisteröityminen ja perusturvallisuustaidot pakolliset, lisää alla)
 
Kajakki- ja SUP-vuokraus, opastetut retket ja kurssit Meiltä löydät sopivia laadukkaita merikajakkeja joka taitotasolle sekä SUP-lautoja kuntoiluun ja hauskanpitoon. Henkilökuntamme auttaa sopivien välineiden valinnassa. Järjestämme tiistaisin opastettuja melontaretkiä. Satavan itärantaa olemme valinneet toimipiaikaksemme Turun alueen rauhallisempana vesialueena helpolla saavutettavuudella ja hyvällä pääsyllä saariston muille upeille vesialueille. Naapurimme 50|50 Bistro & Puoti tarjoaa retken jatkeeksi maukasta naposteltavaa ja syötävää, kylmää juotavaa ja jäätelöä.  
Melontaretket ja -kurssit Satavalta
Täältä voit varata paikkasi retkelle tai kurssille. Lisäämme kursseja ja retkiä jatkuvasti. Tilauksesta järjestäme myös ryhmille omia retkiä, ole yhteydessä jos haluat sellaisen kaveri- tai työporukallesi!
 
Kajakkien ja SUP-lautojen vuokraus
Meiltä löydät sopivia kajakkeja joka taitotasolle. Valikoimassa on sekä muovisia, tukevia, aloittelijoille ja lyhyelle retkille sopivia peruskajakkeja että nopeat ja ketterät kokeneille melojille ja pitkille retkille suunniteltuja lasi- ja hiilikuitukajakkeja. SUP-laudat ovat perustason välineitä jotka ovat tukevia ja jotka sopivat sekä aikuisille että lapsille. 
SUP-laudat ovat vuokrattavissa joka päivä kello 6-22. Järjestelmäämme rekisteröityneet voivat omatoimiperiaatteella vuokrata myös kajakkeja kello 6-22 välisenä aikana ( rekisteröidy tässä ). Jos et omaa tarpeellisia perusturvallisuustaitoja kajakkien omatoimivuokraukseen, tule mukaan Kesäilta kajakissa-retkelle tiistaisin jossa opetamme kyseisiä taitoja! Aloittelijat voivat vuokrata välineitä viikonloppuisin henkilökuntamme ollessa paikan päällä. 
Kajakkivuokraukseen kuuluu mukaan mela, aukkopeite ja melontaliivi, SUP-laudan vuokraukseen karkuremmi ja melontaliivi. Vesitiivitä karttoja löytyy myös lainattavaksi.
 
Tarkka mallin valinta
Jos haluat valita tietyn kajakki- tai SUP-mallin voit yläpuolisen valinnan sijaan valita suoraan alla olevista:

Yksikkökajakki

Kaksikkojakakit

SUP-laudat

Varusteiden omatoimivuokraus
SUP-lautoja voi jokainen vuokrata omatoimisesti ilman alla olevaa kirjautumista. Kajakkeja voi vuokrata omatoimivuokrausperiaatteella vain ne, joilla on melonnan pelastus- ja ohjaustaitoja sekä olosuhdeymmärrystä. Tarvittavat pelastustaidot saat esimerkiksi torstairetkillämme tai melontakursseilla. Muut voivat vuokraja kajakkeja vain henkilökunnan ollessa läsnä. 
 

Jos et ole vielä saanut käyttäjätunnusta omatoimivuokrausjärjestelmäämme mutta omaat perusturvallisuustaitoja, rekisteröidy täällä!
  Maksutavat

Aavameri

Aavameri on hauskojen ja laadukkaiden merimelontaelämysten ja -kurssien tarjoaja Turun ja Saaristomeren alueella. [Lue lisää...]

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjettä tarjoamistamme kursseista, retkistä ja matkoista!

Please enable the javascript to submit this form