fbpx
Aavameri

Saaristomeren helmet 3 päivää

Aavameren kolmen päivän melontaretki vie sinut merimelontaoppaan kanssa ulos maailman suurimpaan saaristoon, Saaristomerelle, kokemaan saaristoa parhaalla mahdollisella tavalla. Kajakilla pääset paikkoihin minne kukaan muu ei pääse ja koet Saaristomeren kansallispuiston upeimmat alueet. 
 
Retkeä räätälöidään osallistujien ja sään mukaan. Käymme tutkimassa saaria, valitsemme hienoja saaria telttailuun, ja melomme ällistyttävän hienoissa paikoissa. Retki sopii sekä perheille, ystäväryhmille ja pariskunnille - voit toki tulla yksin myös mukaan ja oppia tuntemaan uusia kivoja ihmisiä!
 
 

Alue missä liikumme on Saaristomeri sekä Saaristomeren kansallispuisto  Turun ja Paraisten eteläpuolella, mielestämme maailman kauneimmassa saaristossa.

Päivien kulku

Tiistai

Noudamme osallistujat Turusta kello 9 jälkeen, ja ajamme Aavameren minibussilla sääennusteiden mukaan sopivalle lähtörannalle. Rannalle aloitamme käymällä läpi merimelonnan perusteet, pakkaamalla kajakit yhdessä ja katsomalla reittiä kartasta. Reitin pituutta sovellamme osallistujien perusteella kaikille ospivaksi, ja mukautamme myös retken aikana sopimaan kaikille. 

Lähdemme melomaan ulos Saaristomeren kansallispuistoon, otamme taukoja sopivissa paikoissa, uimme jos tekee mieli, ja tutkimme sokkelomaista saaristoa. Melontaopas on samalla myös retken kokki, ja valmistaa herkullisia saarisomakuisia ruokia retken aikana. Vesillä opas opettaa käytännön melontateknikkoja että pystyt nauttimaan melonnasta sataprosenttisesti.

Ennen iltaa, rantaudumme saarelle pystyttämään telttoja yhdessä, syömään ja nauttimaan luonnonrauhasta.

 

Keskiviikko

Aamiaisen jälkeen pakkaamme kajakit ja jatkamme melontaretkeä. Jos sää ja valittu reitti suosii, käymme ulkosaarikylässä vierailulla päivän aikana, mutta eniten liikumme villissä Saaristomeren kansallispuistossa ja koemme montaa unohduttomattomia kohteita reitin varrella.  Päivän aikana opas tarjoaa lounaan. Löytäessämme hyvän yöpymissaaren, pystytämme taas teltat yhdessä ja syömme maukkaan illallisen.

 

Torstai

Torstaina aamiaisen jälkeen suunaamme pikkuhiljaa takaisinpäin, eri reittiä kuin matkalla ulospäin. Koemme uusia hienoja ja yllättäviä paikkoja, syömme maukkaan lounaan ja uimme jos siltä tuntuu, ennen viimeistä melontamatkaa takaisin kotirantaan. Pakkaamme tavarat autoon ja lähdemme takaisin Turkuun, niin että olemme siellä noin kello 17.

 

Valitse lähtöpäivä alla varataksesi paikkasi

 

 

pp logo certified top rgb eagle big   saaristomeritunnus   iskga approved   Laatutonni quality1000  
 
 

Tarkemmat tiedot

 • Paikka Saaristomeren kansallispuisto: Kuljetkukset meno-paluu Turusta
 • Milloin Tiistaisin-torstaisin kesäkuu-elokuu
 • Kesto 3 päivää (2 yötä) klo 10 ensimmäinen päivä - klo 17 viimeinen päivä
 • Sisältää Melontaopas, välineet, kuljetukset, ruoka
 • Hinta 560€ /henkilö (8 - 11 -vuotiaat 380€, 12 - 14 -vuotiaat 490€)
 • Ota mukaan Vaatteet sään mukaan, välipalat oman maun mukaan, aurinkosuoja, varavaatteet sekä lämpövaatteet iltoihin. Aavamerellä on mukanaan melontavälineet, teltat ja muut retkeilyvälineet
 • Kenelle Retki sopii sekä aloittelijoille että melontaa jo harrastaneille
 • Ryhmän koko 2 - 8 henkilöä
 • Kouluttaja / Opas Erittäin taitava ja kokenut merimelontaopas
 • Kielet Suomi, ruotsi, englanti
 • Vaativuustaso Level 2 
  (more on levels)

Aavameri

Aavameri on hauskojen ja laadukkaiden merimelontaelämysten ja -kurssien tarjoaja Turun ja Saaristomeren alueella. [Lue lisää...]

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjettä tarjoamistamme kursseista, retkistä ja matkoista!

Please enable the javascript to submit this form