fbpx
Aavameri

2-6 päivän melontaretket Saaristomerellä

Tämä elämys vie sinut Saaristomeren hienoimpien kohteiden äärelle. Retki ei edellytä aikaisempaa melontakokemusta ja sopii kaikille, jotka haluavat nauttia luonnon kauneudesta ja rauhasta maailman kauneimmassa saaristossa. Sekä lapsiperheet, ystäväryhmät ja yritykset ovat kokeneet tätä seikkailua kanssamme, ja olemme osanneet tehdä tästä mahtavaa ja ikimuistoista aikaa yhdessä saaristossa kaikille

Tämä merimelontaretki Saaristomerellä toteutetaan toiveittesi ja olosuhteiden mukaan. Reitin, vauhtia ja muun ohjelman muokkaamme kaikille osallistujille sopiviksi, joten retki sopii myös aloittelijoille.

 

Järjestelyt

ENSIMMÄINEN PÄIVÄ Jos ryhmä niin haluaa, kuljetamme sitä Turusta ulos sopivaan lähtöpaikkaan. Lähtöpaikkaa valitsemme sään ja ryhmän mukaan sopivaksi, ja aikaa autossa vietämme yleensä reilu tunti. Matkan aikana pysähdymme ostamaan kaupasta ruokaa retkelle jos tähän on tarvetta ja ei ole sovittu, että opas järjestää ruuat. 

Rannalla pakkaamme tavarat kajakkeihin ja käymme läpi tarvittavat melonnan perusteknikat. Melomme ulos Saaristomeren kansallispuistoon, ja otamme taukoja silloin kuin siltä tuntuu, on myös mahdollista pysähtyä uimaan.

Iltapäivällä pysähdymme sopivalle yöpymissaarelle, pystytämme leiriä ja kokkaamme päivällistä. Saarta voi tutkia ja leirissä viihtyä ryhmän seurassa.

KOKONAISET PÄVÄT ULKONA Pakkaamme kajakit aamiaisen jälkeen ja jatkamme matkaa kansallispuistossa. Jos kyseessä on kolmen tai useamman päivän retki, voimme halutessamme poiketa ulkosaaristokylässä tutustumassa saaristolaiselämään, tai sitten voimme pysyä kokonaan kansallispuiston erämaamaisemissa.

VIIMEINEN PÄIVÄ Iltapäivällä palaamme auton luo, pakkaamme tavarat autoon, ja melontaoppaanne kuljettaa ryhmää takaisin Turkuun.

Huomioi: Näitä retkiä järjestämme tilauksesta, ota yhteyttä niin katsomme sopivaa päivämäärää. Jos haluatte mielummin nukkua mökeissä kuin teltoissa, niin tämä järjestyy lisäveloituksella. 

Lue muiden palautteet tästä retkestä TripAdvisorissa,  ja kysy retkestä tai varaa sellaista käyttämällä alla olevaa lomaketta!

Kysy tai tilaa
Käytä tätä lomaketta kysäksesi ohjelmasta tai tilataaksesi ohjelmaa. Vastaamme mahdollisimman pian. Voit myös ottaa yheyttä puhelimitse numerolla 044 980 77 88.
Anna nimesi
Anna sähköpostiosoitteesi
Kerro mistä olet kiinnostunut

Tarkemmat tiedot

  • Paikka Kuljetus Turusta sopivalle lähtöpaikalle
  • Milloin 15.5.-15.9.
  • Kesto 2.-6. päivää
  • Sisältää Osaava ja hauska merimelontaopas, laadukkaat melontavälineet, kuljetukset Turusta-Turkuun, tarvittaessa retkeilyvälineet
  • Hinta 360€ /henkilö kahdelle päivälle, lisäpäivät 160€/henkilö. Jos haluat että opas hankkii ja valmistaa ryhmän ruuat, veloitamme tästä 21€ /henkilö/päivä. Huomioi että minimiveloitus on kolmen hengen hinnalle.
  • Ota mukaan Vaatteita sään mukaan (voit kastua) ja lämmintä iltoihin. Vaihtovaatteita muovipussissa sen varalle, että kastut kunnolla. Aurinkosuojaa jos sää vaatii, vettä.
  • Kenelle Retki sopii sekä aloittelijoille että kokeneille melojille. Yli 10 vuotiaat lapset viihtyvät yleensä erinomaisesti; ota yhteyttä jos nuorempia lapsia ovat tulossa mukaan niin suunnittelemme retkeä heille sopivaksi
  • Ryhmän koko 3 to 8 persons
  • Kielet English, Swedish, Finnish (German, French and Spanish through pre-order)
  • Tiivistelmä Tilauksesta | 2-6 päivää | Huhti - Marras | alkaen 360€/henkilö

Aavameri

Aavameri on hauskojen ja laadukkaiden merimelontaelämysten ja -kurssien tarjoaja Turun ja Saaristomeren alueella. [Lue lisää...]

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjettä tarjoamistamme kursseista, retkistä ja matkoista!

Please enable the javascript to submit this form