fbpx
Aavameri

KURSSIT

Aavamerellä on laajat melontakoulutusoikeudet  Pääkouluttajallamme Benjamin Donnerilla on yli 20. vuoden kokemus kansainvälisenä melontakouluttajana alkeis-, jatko-, -opas ja kouluttajatasolla. Toimimme muun muassa International Sea Kayak Guide Association-järjestelmän (ISKGA) kansallisena  viiden tähden koulutuskeskuksena, Pohjoismaisen merimelonnan ohjaajayhdistyksen (NIL Finland) kurssien kouluttajina sekä Suomen Melonta- ja soutuliiton perus-, ohjaaja- ja opaskurssien kouluttajina. Benjamin on suorittanut muun muassa ISKGA Advanced Sea Kayak Guide Award, BCU 5* Sea Award ja on NIL sekä MeSo opaskouluttaja, tutkintomestari ja kouluttajakouluttaja. Myös muilla kouluttajillamme on erittäin hyvä lajituntemus ja koulutustausta.

Järjestämme myös yli 20. vuoden kokemuksella jääturvallisuus-, retkiluistelu- ja eräensiapukoulutuksia kaikilla tasoilla. Pääsivultamme näet ne kurssit joita meillä on juuri nyt kalenterissamme. Suurin osa kursseista järjestämme kuitenkin vain tilauksesta, ota yhteyttä ja kerro millaista koulutusta ryhmäsi toivoo!

Yhteystyötahot

Aavameri

Aavameri on hauskojen ja laadukkaiden merimelontaelämysten ja -kurssien tarjoaja Turun ja Saaristomeren alueella. [Lue lisää...]

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjettä tarjoamistamme kursseista, retkistä ja matkoista!

Please enable the javascript to submit this form