fbpx

Opastetut melontaretket

Turku ja Saaristomeren kansallispuisto

Merimelonnan perus-, jatko-, ohjaaja-, opas- ja kouluttajakurssit

Turku, Saaristomeri, Pohjoismaat ja Isobritannia

Merimelontamatkat maailman upeimpiin kohteisiin

Cornwall, UK | Pohjois-Wales, UK | Helgelandskysten, Norja | ....

Talvimelontakurssit ja -retket

Turku ja Saaristomeri

Asiakkaiden

mielipiteet

Luvanvarainen-liikenne

Aavameri tarjoaa vierailleen kuljetuspalvelua aktiviteeteilleen ja itse-opastetuille retkillle. Suomen lain mukaan tällainen kuljetuspalvelu on luvanvarainen. Aavameren lupatiedot:
 
Luvanhaltija: Aavameri, Donner Carl Benjamin Alexander
 
Toiminta-alue: The whole of Finland (including Åland islands which are excempted from traffic regulations)
 
Ensisijainen liikenne: Varsinais-Suomi, Lounais-Suomi ja Saaristomeri
 
Voimassaoloaika: 16.7.2018 - 15.7.2028
 
Hinnat: Aavameri käyttää kiinteätä hintaa kuljetuspalveluille matkan pituuden mukaan. Ajantasaiset hinnat löytyvät sivulta www.aavameri.fi/fi/vuokraus -> Kuljetukset. Muille kuin hintataulukossa oleville matkoille sovimme vieraan kanssa yhdessä hintaa ennen matkan aloittamista. 
 
Maksutavat: Suoritamme ainoastaan ennakkoon varattuja kuljetuksia vieraillemme. Käytössä olevat maksutavat ovat ennakkolasku sekä paikan päällä panki- ja luottokortit.
 
Toimintarajoitteiset matkustajat: Aavamerellä ei ole rullatuolinosturia tai muita apuvälineitä jotka auttavat matkustajan kulkuneuvoon pääsyä tai vuorovaikutusta kuljettajan kanssa.
 
Palaute: Olemme kiitollisia kaikesta palautteesta palveluistamme. Palautetta voi antaa sivulla www.aavameri.fi/fi/palaute . 
 

Uutiset

15. tammikuuta 2021

Tämän vuoden kalenteriin tuleva retki- ja kurssitarjonta on nyt varattavissa nettisivuillamme! Pyrimme lisäämään eteenkin kurssitarjontaa jonkin verran sen mukaan miten kurssit täyttyy, ja järjestämme mielellämme myös ohjelmaa yksityisryhmille silloin kuin ryhmälle sopii. Kalenterissa olevat ohjelmat näet Aavameren pääsivulta.
 
12. marraskuuta 2020

Aavameri on voittanut pääpalkinnon Itämerivaltioiden ja Euroopan isommassa matkailun kestävän kehityksen kilpailussa Baltic Sea Sustainability Tourism Awards luokassa *Most Sustainable Tourism Services Provider* ja toisen sijan kategoriassa *The Most Sustainable Exceptional Product or Service*. Olemme erittäin kiitollisia tästä huomionosoituksesta joka näyttää meille, että olemme oikealla polulla vastuullisuustyössämme. Kaksi suomalaista yritystä palkittiin kilpailussa, toinen on upea yhteistyökumppanimme Herrankukkaro, lämpimät onnittelut heille! Enemmän kilpailusta voit lukea täältä.

Yhteystyötahot

Aavameri

Aavameri on hauskojen ja laadukkaiden merimelontaelämysten ja -kurssien tarjoaja Turun ja Saaristomeren alueella. [Lue lisää...]

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjettä tarjoamistamme kursseista, retkistä ja matkoista!

Please enable the javascript to submit this form