fbpx

Asiakkaiden

mielipiteet

Luvanvarainen-liikenne

Aavameri tarjoaa vierailleen kuljetuspalvelua aktiviteeteilleen ja itse-opastetuille retkillle. Suomen lain mukaan tällainen kuljetuspalvelu on luvanvarainen. Aavameren lupatiedot:
 
Luvanhaltija: Aavameri, Donner Carl Benjamin Alexander
 
Toiminta-alue: The whole of Finland (including Åland islands which are excempted from traffic regulations)
 
Ensisijainen liikenne: Varsinais-Suomi, Lounais-Suomi ja Saaristomeri
 
Voimassaoloaika: 16.7.2018 - 15.7.2028
 
Hinnat: Aavameri käyttää kiinteätä hintaa kuljetuspalveluille matkan pituuden mukaan. Ajantasaiset hinnat löytyvät sivulta www.aavameri.fi/fi/vuokraus -> Kuljetukset. Muille kuin hintataulukossa oleville matkoille sovimme vieraan kanssa yhdessä hintaa ennen matkan aloittamista. 
 
Maksutavat: Suoritamme ainoastaan ennakkoon varattuja kuljetuksia vieraillemme. Käytössä olevat maksutavat ovat ennakkolasku sekä paikan päällä panki- ja luottokortit.
 
Toimintarajoitteiset matkustajat: Aavamerellä ei ole rullatuolinosturia tai muita apuvälineitä jotka auttavat matkustajan kulkuneuvoon pääsyä tai vuorovaikutusta kuljettajan kanssa.
 
Palaute: Olemme kiitollisia kaikesta palautteesta palveluistamme. Palautetta voi antaa sivulla www.aavameri.fi/fi/palaute . 
 

VisitFinland Authentic experience1

Aavamerien kolmen päivän melontaelämys Saaristomeren kansallispuiston piilotetut helmet vastaanotti tammikuussa 2018 Visit Finlandin kärkituotekilpailun palkinnon Outdoors-kategoriassa. Tämän johdosta Aavameri sai myös Visit Finlandin Authentic Experience -statusta.

Samassa palkintojenjaossa Aavameri vastaanotti Kestävän kehityksen kärkiyritys -kategoriassa kunnianmaininnan yrityksenä, joka panostaa vastuullisuusviestintään, tekee yhteistyötä hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa ja joka on laatinut oman dokumentoidun ympäristöohjelman.