fbpx
Aavameri
Aavameri tarjoaa vierailleen kuljetuspalvelua aktiviteeteilleen ja itse-opastetuille retkillle. Suomen lain mukaan tällainen kuljetuspalvelu on luvanvarainen. Aavameren lupatiedot:
 
Luvanhaltija: Aavameri, Donner Carl Benjamin Alexander
 
Toiminta-alue: The whole of Finland (including Åland islands which are excempted from traffic regulations)
 
Ensisijainen liikenne: Varsinais-Suomi, Lounais-Suomi ja Saaristomeri
 
Voimassaoloaika: 16.7.2018 - 15.7.2028
 
Hinnat: Aavameri käyttää kiinteätä hintaa kuljetuspalveluille matkan pituuden mukaan. Ajantasaiset hinnat löytyvät sivulta www.aavameri.fi/fi/vuokraus -> Kuljetukset. Muille kuin hintataulukossa oleville matkoille sovimme vieraan kanssa yhdessä hintaa ennen matkan aloittamista. 
 
Maksutavat: Suoritamme ainoastaan ennakkoon varattuja kuljetuksia vieraillemme. Käytössä olevat maksutavat ovat ennakkolasku sekä paikan päällä panki- ja luottokortit.
 
Toimintarajoitteiset matkustajat: Aavamerellä ei ole rullatuolinosturia tai muita apuvälineitä jotka auttavat matkustajan kulkuneuvoon pääsyä tai vuorovaikutusta kuljettajan kanssa.
 
Palaute: Olemme kiitollisia kaikesta palautteesta palveluistamme. Palautetta voi antaa sivulla www.aavameri.fi/fi/palaute . 
 

Aavameren oppaat ja koulutajat

Tiimimme koostuu ammattitaitoisista, palveluhenkisistä ja erittäin mukavista merimelonnan ammattilaisista

Benjamin Donner

Opas / Kouluttaja

Benjamin viihtyy kajakissa yhtö hyvin kouluttaessa kuin viedessä perheitä tai kaveriporukoita ulos nauttimaan melonnasta. Benjamin on kansainvälisesti korkeimalla tasolla sertifioitu ISKGA Advanced Sea Kayak Guide, BCU 5* Sea Leader, WFR eräensihoitaja, Pohjoismainen NIL-merimelonnan opas ja kouluttaja sekä Melonta- ja soutuliiton sertifioima opas ja kouluttaja. benjamin(ät)aavameri.fi

Daniela Söderback

Opas

Merimelontaa, kiipeilyä ja hauskaa elämää rakastava Dani tartuttaa hyväntuulisuutensa kehen tahansa. daniela@aavameri.fi

Johan Franzén

Opas

Johanilla on rento ja rauhallinen opastustyyli, ja saa kenet tahansa tuntemaan olonsa turvalliseksi kajakissa. johan@aavameri.fi

Tuomas Kauko

Guide

Tuomas is a keen kayaker who is a great asset for Aavameri part of the season. Tuomas also works with his own kayaking company Svalbard Kayaking at Longerbyen in Spitsbergen.

Maarit Suomi

Guide

Apart from sailing the oceans of the world, Maarit also loves kayaking and guiding new kayakers to the activity.

Anna Bühler

Guide

Originally from Denmark and Germany, Anna came to Finland as a professional concert musician. Soon she found her real passion kayaking though, and often helps Aavameri with guiding tours.

Yhteystyötahot

Aavameri

Aavameri on hauskojen ja laadukkaiden merimelontaelämysten ja -kurssien tarjoaja Turun ja Saaristomeren alueella. [Lue lisää...]

Uutiskirje

Tilaa uutiskirjettä tarjoamistamme kursseista, retkistä ja matkoista!

Please enable the javascript to submit this form