fbpx
Aavameri

Täysikuumelonta

Syksyn opastetut täysikuumelonnat alkavat hieman ennen kuin aurinko laskee. Liu'umme illan pimenessä rannasta ulos ja suunnamme länteen. Retken aikana koet saaristo sen hiljetessä auringonlaskun aikaan ja jos onni käy saamme nauttia kuun nousuta kirkkaalla taivaalla. Pimeämelonnan aikana mieli lepää ja aistien terävöityminen pimeässä antaa ainutlaatuisen luontokokemuksen. Sopivassa kohdassa keräämme kajakit lauttaan ja nautimme iltateestä samalla kun katsomme kuun nousua taivaalla.
 
 Tätä retkeä järjestetään olosuhteiden salliessa seuraavina päivämäärinä:
 
Perjantai 2.lokakuuta
Tapaamme Ruissalon Saaronniemen rannalla kello 18:30.
Aurinko laskee kello 19:00. 
Täysikuu nousee idässä kello 19:45 . 
Palaamme Saaroniemen rantaan noin kello 21:00.
 
Perjantai 30.lokakuuta
Tapaamme Ruissalon Saaronniemen rannalla kello 16:00.
Aurinko laskee kello 16:35.
Täysikuu nousee idässä kello 16:53 .
Palaamme Saaroniemen rantaan noin kello 18:30
 
Lauantai 31.lokakuuta
Tapaamme Ruissalon Saaronniemen rannalla kello 16:00.
Aurinko laskee kello 16:34.
Täysikuu nousee idässä kello 16:58 .
Palaamme Saaroniemen rantaan noin kello 18:30
 
Ilmoittautuneille lähetetään tarkempi info retkestä ja varusteista retkiviikon maanantaina. Ilmoitamme kaikille ilmoittautuneille melontaa edeltävänä iltana sähköpostitse siitä, ovatko sääolosuhteet sellaiset että retkeä toteutetaan. Retkeä toteutetaan ainoastaan, jos ennusteet kertovat retkelle suotuisasta säästä jossa todennäköisyys että kuuta näkee on yli 50%, mutta huomioi että luonto päättää, retkestä voi myös tulla pimeämelonta ilman kuun valoa, sekin hieno kokemus!
 
Ilmoittaudu
Tässä voit ilmoittautua täysikuumelonnalle. Ilmoittautuminen on sitova. Jos joudumme peruuttamaan retkeä sääolosuhteiden takia, ilmoitamme asiasta viimeistään retkeä edeltävänä iltana, emmekä veloita retkestä.

** Päivitys 18.9.2020.: Molemmat tämän syksyn täysikuumelonnat ovat nyt täynnä, mutta koska peruutuksia luultavasti tulee, kannattaa ilmoittautua jonolistalle alla! **

Booking and details

 • Location Saaronniemi (Ruissalo), Turku
 • When 30.10.2020. kello 16:00
  31.10.2020. kello 16:00
  Lisälähtöjä talven aikana, seuraa tilannetta täällä!
 • Duration Noin 2½ tuntia
 • Level Ei vaadi aikaisempaa melontakokemusta
 • Price includes Merimelontaopas, kajakki-, mela-, aukkopeite- ja melontaliivivuokra, valaistus. Iltatee ja saaristolaisleipää.
 • Price 60€ aikuiset, alle 15-vuotiaat 40€. Poikkeuksellisesti täysikuumelonnoista maksetaan vasta rannalla (pankki-, luottokortti tai käteinen).
 • What to bring Oma otsalamppu jos sinulla oin sellaista, pipo, hanskat, täydellinen vaihtovaatekerta muovipussiin pakattuna (siltä varalta että kastut)
 • For who Aikuiset ja yli 5-vuotiaat aikuisen seurassa
 • Group size 3-8 henkeä

About Aavameri

Aavameri SeaKayaking.fi is a sustainable, high quality sea kayaking activities provider in the Archipelago Sea, south Finland. [Read more...]

Newsletter

Subscribe to news about Aavameri's expeditions, courses and day trips here!

Please enable the javascript to submit this form

Contact Us