fbpx
Aavameri
Aavameri tarjoaa vierailleen kuljetuspalvelua aktiviteeteilleen ja itse-opastetuille retkillle. Suomen lain mukaan tällainen kuljetuspalvelu on luvanvarainen. Aavameren lupatiedot:
 
Luvanhaltija: Aavameri, Donner Carl Benjamin Alexander
 
Toiminta-alue: The whole of Finland (including Åland islands which are excempted from traffic regulations)
 
Ensisijainen liikenne: Varsinais-Suomi, Lounais-Suomi ja Saaristomeri
 
Voimassaoloaika: 16.7.2018 - 15.7.2028
 
Hinnat: Aavameri käyttää kiinteätä hintaa kuljetuspalveluille matkan pituuden mukaan. Ajantasaiset hinnat löytyvät sivulta www.aavameri.fi/fi/vuokraus -> Kuljetukset. Muille kuin hintataulukossa oleville matkoille sovimme vieraan kanssa yhdessä hintaa ennen matkan aloittamista. 
 
Maksutavat: Suoritamme ainoastaan ennakkoon varattuja kuljetuksia vieraillemme. Käytössä olevat maksutavat ovat ennakkolasku sekä paikan päällä panki- ja luottokortit.
 
Toimintarajoitteiset matkustajat: Aavamerellä ei ole rullatuolinosturia tai muita apuvälineitä jotka auttavat matkustajan kulkuneuvoon pääsyä tai vuorovaikutusta kuljettajan kanssa.
 
Palaute: Olemme kiitollisia kaikesta palautteesta palveluistamme. Palautetta voi antaa sivulla www.aavameri.fi/fi/palaute . 
 

Aavameren oppaat ja koulutajat

Tiimimme koostuu ammattitaitoisista, palveluhenkisistä ja erittäin mukavista merimelonnan ammattilaisista

Benjamin Donner

Opas / Kouluttaja

Benjamin viihtyy kajakissa yhtö hyvin kouluttaessa kuin viedessä perheitä tai kaveriporukoita ulos nauttimaan melonnasta. Benjamin on kansainvälisesti korkeimalla tasolla sertifioitu ISKGA Advanced Sea Kayak Guide, BCU 5* Sea Leader, WFR eräensihoitaja, Pohjoismainen NIL-merimelonnan opas ja kouluttaja sekä Melonta- ja soutuliiton sertifioima opas ja kouluttaja. benjamin(ät)aavameri.fi

Daniela Söderback

Opas

Merimelontaa, kiipeilyä ja hauskaa elämää rakastava Dani tartuttaa hyväntuulisuutensa kehen tahansa. daniela@aavameri.fi

Johan Franzén

Opas

Johanilla on rento ja rauhallinen opastustyyli, ja saa kenet tahansa tuntemaan olonsa turvalliseksi kajakissa. johan@aavameri.fi